начало / новини / тв програми

 

Epic Drama стартира от 1-ви Септември в програмната схема с канали!

31.08.2018 г.

От 1-ви Септември ще Ви зарадваме с нов канал, и то в HD качество - Epic Drama!

Epic Drama стартира в ключови пазари за Viasat World през декември 2017 г., стъпвайки на експертизата в подбора на съдържание, с която компанията е известна, като събра над 600 часа от най-добрите драматични сериали от целия свят. В дома на високобюджетните, драматични HD сериали, по-голямата част от съдържанието е произведено в последните три години и е ексклузивно за съответния пазар.

Създаден за почитателите на драмата в най-широк смисъл, Epic Drama предлага на зрителите си популярни и впечатляващи драматични поредици в множество поджанрове, включително крими и мистерии, екранизации по класически литературни творби и по реални исторически събития, политика и власт, военни, екшън и приключенски, както и фантъзи.

Ще можете да откриете канала текущо на промо позиция 11 за всички ТВ технологии.

Постоянната позиция на канала е 214 за абонатите на цифрова телевизия и 60-та позиция за абонатите на сателитна телевизия.
В случай че използвате интерактивна телевизия, то моля потърсете канала чрез електронния гайд, тъй като подредбата му зависи от използвания от Вас абонаментен план.


*Програмата не е включена единствено в най-икономичните ТВ пакети /Мини и Икономичен/.

 

Програмните акценти по Epic Drama за август и септември включват:

Beowulf: Return to The Shieldlands. Епичен фентъзи сериал, които проследява легендата Беоулф при завръшането му в родните земи на Херот от Шийлдландс, за да отдаде почит на Хротар, който вече не е между живите.

Династията на Тюдорите (3 и 4 сезон). Приковаваща историческа драма за страстта, амбицията и предателствата, които бележат 40-годишното управление на крал Хенри VIII (в ролята Джонатан Рийс Майерс).

Кръгът Блечли (1 и 2 сезон). Действието се развива през Втората световна война и проследява четири на глед обикновени жени, които работят в Блечли Парк и изиграват ключова роля в разбиването на кодовете, ползвани от немските военни.

Ендевър (3 и 4 сезон). Проследявайки най-изтънчените детективи на Оксфорд, поредицата разглежда техния професионален и личен живот на границата с бъдещето – компютри, поп музика, ядрена сила. На игралната площадка между старото и новото, те се впускат в най-опасните, озадачаващи и ужасяващи случаи в кариерата си.

Сред другите заглавия са: хитовият Блудници, в чийто втори сезон очакваме да се присъедини Лив Тайлър, тоталният фаворит на зрителите в региона „Борджиите“ и други.

Можете да намерите още информация за канала тук:https://www.epicdrama.bg/.

Екипът на А1 Ви пожелава приятно гледане!