начало / новини / тв програми

 

A1 стартира трети собствен спортен канал MAX Sport 3

22.10.2018 г.

A1 дава начало на своя трети собствен спортен канал, който стартира излъчване на 23 октомври. По MAX Sport 3 феновете ще имат възможност да гледат най-интересното от УЕФА Шампионска лига и италианската Серия А, както и избрани тенис турнири, голф, плажен футбол, моторните шампионати Speedway и Supercars и още много други.

Стартът на канала е част от стратегията на А1 да осигури най-доброто спортно съдържание на българския пазар. Още в първия ден от своето съществуване MAX Sport 3 ще предложи на зрителите двата най-интересни двубоя от УЕФА Шампионска лига във вторник – от 19:55 часа АЕК ще бъде домакин на Байерн Мюнхен, а от 22:00 часа е голямото дерби на кръга между Манчестър Юнайтед и Ювентус.

MAX Sport 3 става част от телевизионния пакет MAX Sport Plus, който до момента включваше MAX Sport 1, MAX Sport 2 и EDGEsport. Цената на пакета остава непроменена – 3,99 лева на месец с 2-годишен абонамент. MAX Sport Plus може да се заяви в магазините на А1, на *88 и 088 123, през приложението Моят А1 и на a1.bg.

Ако вече имате абонамент за MAX Sport Plus ще намерите MAX Sport 3 на 9-та позиция. Той е на  мястото на MAX Sport 1, който е преместен на следните позиции при различните технологии:

  • Сателитна ТВ – 38 канал;
  • Цифрова ТВ – 166-а или 234-а позиции;
  • Интерактивна ТВ – 33 канал;
     

Важна информация:

Ако използвате цифрова телевизия и виждате на екрана надпис: "Моля, изчакайте...", то не е необходима намеса от Ваша страна - до няколко минути картината ще се възстанови автоматично. 

В случай че надписът не се премахва или устройството не реагира, моля рестартирайте 2 пъти декодера от електричеството.

Ако не откривате новия канал на посочените позиции, рестартирайте. Ако все още не се появява направете пренастройка, като използвате инструкциите тук.