начало / новини / тв програми

 

Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри - 27ми Октомври 2018г. - само по Diema Sport 2!

26.10.2018 г.

Уважаеми клиенти,

Гледайте на живо българската боксова звезда Кубрат Пулев срещу Хюи Фюри в елиминационен мач на Международната боксова федерация (IBF), който ще определи официалния претендент за световната титла на Антъни Джошуа в тежка категория.
Битката на годината ще се състои на 27 Октомври в зала „Арена Армеец“ в София и ще се излъчва пряко само по Diema Sport - част от каналите на Diema Xtra.

Поради очаквания изключително висок клиентски интерес към събитието и към допълнителния пакет Diema Xtra, Ви молим предварително да ни извините за високото натоварване към телефонните линии този ден. Непосредствено преди спортни събития, свързването с нас е затруднено въпреки усилията, които полагаме за обслужване на всички клиентски запитвания.

В тази връзка Ви предлагаме да се абонирате за каналите от пакета Diema Xtra бързо и лесно, само с няколко клика, и да ги гледате само след няколко минути:
- през приложението на А1 - Моят А1 (My A1)
- през сайта myb.a1.bg
- в сайта на А1 - www.a1.bg (секция Моят А1, опция Управление на екстри)
- през приемника на телевизора, ако използвате Интерактивна телевизия
- в наш магазин
- или след връзка с наш сътрудник.

След абониране, картината на тези канали ще се отключи най-късно до 30 минути. В случай, че картината не се появява или има друг проблем с цифровото устройство или CA модул, можете да получите повече информация и съпорт тук: http://help.a1.bg/help_dtv_wizzard.html.

Важно: Ако желаете да се откажете от услугата, можете да го заявите в наш магазин или на наш сътрудник по телефона. В противен случай таксата остава дължима, абонаментът остава активен и продължават да се начисляват такси за него.

Ако вече сте абонирани за пакета Diema Xtra, но все още не сте открили канал Diema Sport 2, припомняме как можете да го направите:

·         В случай, че изпозвате черен малък декодер с надпис blizoo, ще откриете Diema Sport 2 между 185 и 212та позиция. При преминаване през тези позиции, ще се появи надпис "Моля изчакайте...". Не е необходима намеса от Ваша страна, изчакайте появата на канала.

·         В случай, че използвате сив декодер Topfield, ще откриете Diema Sport 2 на 195 или 199та позиция.

·         В случай, че използвате CA модул и не откривате Diema Sport 2 на позиции между 185 и 212, то потърсете канала на друга позиция или на позициите  след като преминете всички канали . Ако отново не го откривате, моля върнете фабричните настройки на Вашия телевизор.

·         В случай, че използвате интерактивна телевизия потърсете каналa в категория Спортни канали в програмната Ви схема.

·         В случай, че използвате сателитна телевизия потърсете Diema Sport 2 на позиция 41.

Подробни инструкции за това как да настроите цифровото устройство или телевизора си спрямо моделa му и използваната технология, можете да откриете тук: http://help.a1.bg/help_dtv_wizzard.html.

 

Екипът ни Ви пожелава приятно гледане!