начало / новини / профилактики и аварии

 

А1 започва техническа оптимизация на всички телевизионни платформи

31.05.2020 г.

А1 започва техническа оптимизация на всички телевизионни платформи. Чрез нея компанията ще увеличи капацитета на своята мрежа и ще може да предоставя по-голям брой висококачествени цифрови програми, както и по-високи скорости на услугата за домашен интернет в цялата страна.

В случай че имате затруднение с разместване на канали или виждате несъответствия в техните имена, моля, следвайте инструкциите според вида услуга, която използвате:

Интерактивна телевизия

  • Рестартирайте приемника, като го изключите от електрическата мрежа. При продължаващо или друго затруднение кликнете ТУК.

Цифрова телевизия с външен приемник

  • Рестартирайте приемника, като го изключите от електрическата мрежа и изчакайте обновяване на каналите. Не прекъсвайте обновяването, не изключвайте устройството и не се опитвайте да сменяте каналите докато не приключи процеса. До 10 мин телевизията ще се възстанови. При продължаващо или друго затруднение пресканирайте каналите. Инструкции как да го направите са налични ТУК.

Цифрова телевизия с КАмодул

  • Сканирайте отново ТВ каналите през менюто на Вашия телевизор. Инструкции как да го направите са налични  ТУК.

Сателитна телевизия

  • Рестартирайте приемника, като го изключите от електрическата мрежа. При продължаващо или друго затруднение кликнете ТУК.