Търсене
A1 logo

Свържи се с нас

По телефона

„Обслужване на клиенти“

Номерът за връзка с Центъра за обслужване на клиенти на А1 България е *88 или +35988123.

За клиенти на А1 избери директно кратък номер *88.

За клиенти на други оператори избери +359 88 123.

Линията е достъпна всеки ден от 07:00 ч. сутринта до 01:00 ч. вечерта.

От външна мрежа и в роуминг

Номерът за връзка с Центъра за обслужване на клиенти на А1 от всички мрежи в роуминг е +359 88 123.

Смартлиния

1881

Номерът за връзка със смартлинията на А1 е 1881.

Линията е достъпна от 09:00 до 20:00 часа в делнични дни и от 10:00 до 18:00 в празнични и почивни дни.

*88 / 088123

Чрез избор на конкретно меню можеш автоматично да получиш желаната информация и управление на услуга. Ако не успееш сам, избери коректната опция, за да се свържеш със специализиран в съответната област сътрудник:

Текуща сметка, фактури и отстъпки
Нови оферти, договори и поръчки
Мобилни услуги
Фиксирани услуги
Предплатени услуги
Финансови услуги

* За клиенти на А1 връзката с автоматично гласово меню се таксува еднократно 0,06 лв. с ДДС. При избор за връзка с оператор има допълнително еднократно таксуване 0,06 лв. с ДДС.

**За клиенти на предплатени услуги таксуването е еднократно 0,18 лв. за връзка с автоматично гласово меню. При избор за връзка с оператор има допълнително еднократно таксуване 0,18 лв. с ДДС.

***За клиенти на други мобилни оператори таксуването е спрямо условията на тарифния план - за разговор към номера на А1.

****Обаждането е безплатно в рамките на всички страни от ЕС и ЕИЗ. Таксуването, за обаждане, от страна извън ЕС и ЕИЗ е според цената за разговор към номера на А1 на избрания роуминг план.

Смартлиния 1881

A1 предоставя на своите клиенти специализирана линия за обслужване на технически въпроси, настройки, инструкции за ползване на мобилни телефони, смарт устройства, лаптопи и модеми, както и потенциални техни ползватели.

 • Линията е достъпна от 09:00 до 20:00 часа в делнични дни и от 10:00 до 18:00 в празнични и почивни дни. Обаждането се таксува 0.24 лв. с ДДС на минута.
 • Номер 1881 се избира директно, без префикс само от клиенти на A1.
 • Номерът на услугата 1881 не е активен в роуминг.
 • При избиране на 1881 се включва съобщението с възможност за избор: 1 за мобилни услуги и 2 за фиксирани услуги.

 • Може да се свържеш с нас на 1881, ако имаш нужда да получиш повече информация и/или съдействие при:

 • Затруднения с настройки и работа с устройства. Свързване на устройства към интернет и допълнителни настройки – телефони, таблети, телевизори, Play Station, принтер, факс, телефонна централа.
 • Запитвания за специфични устройства, използващи наша /Wi-Fi/Bluetooth свързаност – например скутер, прахосмукачка и пречиствател Xiaomi Mi, Smart часовници, фитнес гривни, безжични слушалки и т.н.
 • Настройки за Smarthome Solutions (автоматизирана система, която свързва помежду си всички уреди и устройства в дома), помощ за създаване/администриране на акаунт, помощ за добавяне на устройства към акаунта.
 • Въпроси свързани с информация, инсталация, настройка на Powerline Adapters (ползване на интернет услуга през електрическата мрежа).
 • Въпроси свързани с информация, инсталация, допълнителни настройки на Chromecast (възможност за стриймване на локално и Интернет-базирано съдържание).
 • Въпроси свързани с информация, настройки на Screen Mirroring (дублиране на екран).
 • Запитвания за USB модеми и Hot-spot устройства (бисквитки) и техните софтуери за настройки и свързване с мобилна мрежа.
 • Помощ и насоки за инсталиране, деинсталиране, настройки и работа с най-често използвани приложения Facebook, Messenger, Viber, WhatsApp, Netflix, Skype и други.
 • Използването на приложения /услуги, предлагани от А1, помощ за създаване/администриране на акаунт.
 • Управлявай свободно услугите си през Моят А1
  Виж повече
  е-просвета - Направи ученето забавно за твоето дете!
  Виж повече
  Карта за еднократно пътуване с метро
  Виж повече
  Телефонът ти е портфейл с А1 Wallet
  Виж повече