Търсене
A1 logo

А1 онлайн магазин

Заявяване на поръчка

Онлайн магазинът на А1 предлага широка гама от продукти и услуги, от които може да се възползва всеки нов или настоящ клиент на А1.

Всичко, което ти трябва, за да влезеш в него, е достъп до интернет и получаваш удобството и гъвкавостта на онлайн пазаруването:

 • Работи за теб 24/7
 • Пести време и ти дава удобство да пазаруваш, когато ти решиш
 • В него ще намериш всички мобилни и фиксирани услуги, които се предлагат и в магазините ни, както и разнообразие от устройства
 • Видео магазин

  Екипът на А1 е готов да ти съдейства с изготвянето на твоята поръчка. Започни видео връзка и ние ще те преведем през стъпките на поръчката онлайн. Ще получиш и професионална консултация при избор на ново устройство или тарифен план. Можеш да закупиш всичко, което се предлага на А1.bg и да се възползваш от удобствата на онлайн магазина ни.

  Покупка на стока или услуга можеш да заявиш с или без регистрация

  Стъпка 1: След избор на желаната услуга или продукт натисни бутон Купи.

  Забележка: Поръчката с регистрация в Моят А1 ще ти позволи да имаш повече информация за нея и да виждаш историята на твоите поръчки. За да можеш да направиш поръчка не трябва да имаш просрочени задължения. За такива се считат задължения, неплатени 40 дни от датата на издаване на фактурата.

  Управлявай свободно услугите си през Моят А1
  Виж повече
  Телефонът ти е портфейл с А1 Wallet
  Виж повече
  Xplore TV GO - Гледаш навсякъде и в движение
  Виж повече
  A1 Бърз кредит е тук, за да ти помогне да реализираш плановете си
  Виж повече