Търсене
A1 logo

А1 онлайн магазин

Отказ от поръчка

Ако вече имаш направена поръчка за услуга и/или устройство, но тя все още не е доставена на заявения от теб адрес и желаеш да я откажеш, е необходимо да го заявиш на имейл адрес eshop@a1.bg или с обаждане на номер +359 88 18 94.

Забележка: Таксуването е 0,06 лв. с ДДС еднократно на обаждане. Работно време от 09:00 до 17:30 в работни дни.

Отказ от поръчка без заявено устройство

Можеш да направиш отказ от поръчаната услуга по следния начин:

 • Като изпратиш на имейл адрес eshop@a1.bg попълнен стандартен формуляр за отказ, който е част от документите, които си получил при направата на самата поръчка.

 • Като изпратиш документа по куриер (разходите за куриерска услуга са за твоя сметка) на адрес: гр. София 1309, ул. „Кукуш“ №1, сграда 1, дирекция „Обслужване на клиенти“, отдел „Бек офис“.

 • Отказ от поръчка със заявено устройство

  Можеш да направиш отказ на поръчано устройство по следните начини:

  Като изпратиш на имейл адрес eshop@a1.bg попълнен стандартен формуляр за отказ, който е част от документите, които си получил при изготвяне на поръчката. Устройството се изпраща на адрес (разходите за куриерска услуга са сметката на поръчителя) гр. София 1309, ул. „Кукуш“ №1, сграда 1, дирекция „Обслужване на клиенти“, отдел „Бек офис“.

  Важно: Кутията на устройството може да бъде отворена, но при отказ на покупката и нейното връщане е нужно, да се върне в пълна окомплектовка. Трябва да са премахнати всички профили и лични данни от устройството, ако са въвеждани.
  Управлявай свободно услугите си през Моят А1
  Виж повече
  Телефонът ти е портфейл с А1 Wallet
  Виж повече
  Xplore TV GO - Гледаш навсякъде и в движение
  Виж повече
  A1 Бърз кредит е тук, за да ти помогне да реализираш плановете си
  Виж повече