Първи стъпки при използване на Viber, Skype, Facebook

Facebook

Facebook е най-голямата безплатна онлайн социална мрежа в света. Комуникацията между потребителите в мрежата се осъществява по много начини: изпращане на лични съобщения, покани за участия в мероприятия, споделяне на снимки, текст, хипервръзки, видео клипове, създаване и участие в групи по интереси и други.

В повечето телефони, приложението на Facebook е инсталирано по подразбиране и е едно от основните приложения, което е налично в списъка на телефона. Ако в твоя телефон липсва приложението на Facebook, за да ти помогнем да го инсталираш и използваш, следвай насоките и стъпките по долу:

Регистрация

След отваряне на приложението е необходимо да направиш регистрация, като следваш стъпките и попълниш данните за своя имейл адрес или телефонен номер. Регистрацията се завършва, чрез потвърждение на линк, получен на имейл адреса въведен при регистрацията или чрез въвеждане на верификационен код, ако регистрацията е направена с телефонен номер.

Разговори и чат

За да можеш да ползваш опция разговори и чат във Facebook, е необходимо да инсталираш допълнително приложение Messenger от Google Play или App Store. След отваряне на приложението може да избереш вход, чрез мобилния телефонен номер или чрез създадения Facebook акаунт.

За да започнеш чат или да направиш обаждане от Messenger, избери съответния контакт. Имаш възможност да правиш гласови и видео обаждания.

Съдействие за специфични технически въпроси, настройки и приложения на устройството, може да получиш на 1881 (обаждането се таксува 0,24 лв./мин с ДДС).