Първи стъпки при използване на Viber, Skype, Facebook

Skype

Skype е приложение за чат, телефония и видеовръзка, която се осъществавя през Wi-Fi мрежи или мобилен интернет през 3G и 4G мрежа.

За да ти помогнем да инсталираш и използваш приложението Skype на своя смартфон, следвай насоките и стъпките по долу:

Регистрация
Добавяне на номер

Всички номера, които са записани в контакти на телефона се виждат и в Skype контакти. Срещу всеки контакт, който е регистриран и има профил в Skype е видима слушалка за видео обаждане, а срещу тези, които нямат регистрация има бутон Покани.

Ако желаеш да добавиш номер само в контактите на Skype, можеш да го направиш през приложението от иконата контакти в долната част от началното меню. В следващия екран избери иконата със знак + и добави данните за контакт.

Разговори и чат

През иконата за чат и разговори се достъпва хронологията от направени чатове и обаждания. Имаш възможност за провеждане на гласови и на видео обаждания през менюто за контакти срещу всеки един записан контакт.

За да осъществиш разговор или да започнеш чат, избери съответната икона от лентата в долната част на началния екран на приложението – Обаждания или Чатове.

Съдействие за специфични технически въпроси, настройки и приложения на устройството, може да получиш на 1881 (обаждането се таксува 0,24 лв./мин с ДДС).