Търсене
A1 logo

Технически запитвания

Тук може да бъде намерена информация за проверките, с които да установиш, повреда в Net Box устройството.

При неработещи индикации, портове, затруднение със зареждане или функции на Net Box устройството, първо опитай с възстановяване на фабричните настройки.

ВАЖНО: При възстановяване на фабричните настройки се изтриват всички предишни настройки, като режим на мрежата, въведени настройки за видеонаблюдение, променено име и парола за безжична връзка и др.
Стъпка 1:
При включено устройство, използвай тънък остър предмет (игла или кламер), натисни и задръж reset бутона (намира се в долната част на рутера) за около 3 секунди, докато индикаторът за захранване започне да мига. След като първоначалните настройки са възстановени, устройството ще се рестартира автоматично.
Стъпка 2:

След възстановяване на фабричните настройки, ако затруднението се отстрани, следвай стъпките за да настроиш отново Net Box рутера през раздел Активация и инсталация.

Стъпка 3:
В случай че няма промяна, ще е необходимо да се посети магазин на А1 с пълната окомплектовка, която е предоставена при сключване на договора. Рутерът ще се тества на място и при констатиране на дефект, ще бъде подменен с ново устройство.

В случай на умишлена повреда, се заплаща неустойка за оборудването.