Търсене
A1 logo

Телевизия

С телевизията от А1 имаш възможност да се насладиш на голям брой разнообразни канали с добро качество и множество функции. Тук ще намериш информация как лесно да управляваш своята телевизионна услуга, как да използваш нейните функции, както и да разрешиш лесно възникнало затруднение.

 • С интерактивната телевизия на А1 можеш да се насладиш на безупречно качество на картината и разнообразни ТВ канали, интуитивно управление с интерактивни функции (пауза, запис, превъртане), богата А1 Видеотека с хитови филми, персонализирано съдържание и още много.

 • С цифровата телевизия от А1 се наслаждаваш на кристална картина, много канали с отлично качество, интуитивно управление с най-актуалните функции и всичко, което прави телевизията по-добра.

 • Със сателитната телевизия от А1 гледаш телевизия както в своя дом, така и на вилата. С нея получаваш страхотна услуга в отдалечени райони и вилни зони.

 • Избери вида телевизионна услуга, която използваш

  Избери устройството, което е инсталирано в твоя дом. Ако не го разпознаваш, можеш да провериш точният модел в задната част на приемника.

  Моят план

  Интерактивна телевизия

  Цифрова телевизия

  Сателитна телевизия

  Xplore TV за смарт телевизор

  A1 Xplore TV GO

  Често задавани въпроси